23948sdkhjf

Océ byter namn

Océ byter namn till Canon Production Printing. Genom namnbytet integrerar Canon Océs produkter under varumärket Canon och skapar ett enhetligt varumärke för hela sin tryckverksamhet, förbättrar portföljsynergier och skapar en tydlig marknadsbild.

Namnändringen träder i kraft från och med 1 januari 2020.

Sedan Océ blev en del av Canon Group 2010 har företaget fortsatt att utveckla och tillverka sina tryckprodukter under varumärket Océ. Océ utvecklar och tillverkar högteknologiska tryckprodukter och arbetsflödesmjukvara för den kommersiella tryckmarknaden.

– Sedan Océ bildades 1877 har företaget introducerat ett brett utbud av unika kopierings- och tryckteknologier. Genom integration med Canon kommer Océ att fortsätta utveckla sina kärntekniker och öka sin marknadsandel som Canon Production Printing för att främja tillväxten av Canons kommersiella tryckverksamhet över hela världen, heter det i ett pressmeddelande.

Océs produkter inkluderar rullproduktiontryck och arkproduktionstryck för förpackningar och grafiska produkter samt storformatskrivare för displayer och CAD / GIS-applikationer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079