23948sdkhjf

e-handel i fokus på PACK@lunch

Nästa vecka är det dags för årets näst sista PACK@lunch. Denna gång gästar PACK@lunch mode- och textilstaden Borås. Där finns förpackningsföretaget Boxon. Boxon tar oss med på en kunskapsresa till e-handelns förlovade land.

I fokus för PACK@lunch hos Boxon står effektivisering av logistik- och packningsflödet för varor som beställs genom e-handel. Medverkar gör experter från Sealed Air Corporation tillsammans med Boxons egen e-handelsexpert Anders Marbe, som bland annat visar exempel på komplett automatisering av ett förpackningsflöde och hur valet av förpackningsmetod och märkning styrs i samma förpackningslinje med hjälp av spårbarhet och systemintegration.

Anmälan görs som vanligt via PACK@lunchs hemsida packatlunch.se

Det sista PACK@lunch för året hålls hos SIS i Stockholm. SIS är Svenska Institutet för Standarder. På PACK@lunch kommer nya affärsmöjligheter med hjälp av standarder att diskuteras. Camilla Åberg Linder är Chef för internationella relationer och bevakning på SIS och kommer att ge en inblick hur standarder fungerar för att öka handel och stärka konkurrenskraften. Deltar gör också företagen BillerudKorsnäs, Axfood och branschorganisationen Avfall Sverige, som berättar om exempel på hur standarder bidrar till verksamheten och avsaknaden av standarder är ett problem.

Till detta lunchseminarier anmäler ni er på samma sätt via packatlunch.se

Vi kan glädjande avslöja att nästa års tre första månader är bokade med PACK@lunch. Den 17 januari är det Svenska Retursystem som har värdskapet, den 28 februari är det Visutech i Göteborg och den 27 mars håller FTI i Stockholm ett PACK@lunch.

PACK@lunch är Packmarknadens omåttligt populära kostnadsfria koncept för lättsmält och matnyttig information i samband med en lunch - alltid på en fredag.
– Vi kommer till den del av landet ni vill. Hittills har vi hållit till i storstadsregionerna, men det är inget som hindrar att vi även arrangerar PACK@lunch i andra delar av landet. Förpackningar är något som engagerar allt fler och vi ser fram emot nya samarbetspartner för att sprida kunskap om förpackningar, säger Per-Stefan Gersbro, PACK@lunchs ständige moderator.

För att boka ett PACK@lunch kontakta Jerker Evaldsson, Packmarknaden jerker.evaldsson@nordiskemedier.se

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129