23948sdkhjf

Hon blir ny kommunikationschef på WSP

Helene Schöldsten har utsetts till ny kommunikationschef på WSP.

Det känns jättebra att få fortsätta resan som vi påbörjat inom WSP. Vi är väl kända i branschen, men har en utmaning när det gäller att nå ut bredare. WSP spelar en viktig roll i samhället och vi vill att fler ska känna till och förstå vad vi kan bidra med. Vi ser att vår kommunikation når ut och att fler får upp ögonen för WSP. Med den energi och den kunskap som finns inom bolaget tvivlar jag inte på att vi nu kommer ta ytterligare kliv framåt under det kommande året, säger Helene Schöldsten i ett pressmeddelande.

Enligt WSP har Helene Schöldsten lång erfarenhet från olika kommunikationsroller, hon har bland annat varit kundansvarig på flera olika kommunikationsbyråer och ledande marknadspositioner på Microsoft i både Sverige och i Seattle.

Hon kommer närmast från rollen som tillförordnad kommunikationschef på företaget och har under det senaste året lett WSP:s arbete med att utveckla sitt varumärke.

Vår bransch förtjänar mer utrymme och det finns en stor nyfikenhet för våra frågor. Vi står för lösningarna på många av framtidens utmaningar och det lockar människor att vara en del av det. Det syntes inte minst i senaste karriärundersökningen från Universum då bolagen i vår bransch klättrade snabbast av alla. Dessutom är vi inom WSP en global aktör med 50 000 medarbetare världen över vilket bidrar ytterligare, säger Helene Schöldsten.

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078