23948sdkhjf

Rätt man på rätt plats

| Av Ulrika Andersson | Tipsa redaktionen

Han har sålt plogar, asfalterat vägar och lagt plattor – Leveranstidningen Entreprenads nya säljare står stadigt förankrad i branschen!

Leveranstidningen Entreprenads nya säljare Dennis Ivarsson har så smått börjat bli varm i kläderna efter fem månader på nya jobbet.

– Jag ser fram emot att komma närmre människor i en bransch jag känner mig hemma i, säger han.

Dennis Ivarsson må vara ny på tidningen men han har en tämligen gedigen entreprenadgrund – både pappa och farfar jobbade på Skanska och själv har han sex år på Skanska Anläggning bakom sig.

– Jag jobbade med betong, plattläggning, kulvertar, asfaltering och markarbeten.

Säljerfarenheterna är också gedigna, Dennis Ivarsson har till exempel arbetat som account manager inom modebranschen, han har också sålt lättbetonghus och salufört metaller inom partihandeln.

Han har dessutom arbetat som resande säljare för Mähler & Söner, en erfarenhet som gav honom ännu djupare insikt i branschen.

Dennis Ivarsson är också väl bekant med sin nya arbetsgivare. 

Dennis Ivarsson

  • Ålder: 33
  • Bor: I Bromma med sambo
  • Född: i Okome (liten by utanför Falkenberg).
  • Intressen: Fotboll, läsa, spela gitarr, skriva texter, människor, natur, resa.

– Jag valde tidningen för att den har varit en tydlig del av branschen för mig sedan mitt intåg 2006.

–  Jag har läst den i bodar och på kontor runt om i Sverige –  Morgan och hans team på redaktionen var en stor del i mitt beslut, jag tycker att de levererar en opartisk och relevant bild av hur entreprenadklimatet i Sverige är.

Hallänningen har nu slagit ner sina bopålar i Bromma. Han beskriver sig som kommunikativ, lyhörd och ärlig och ser fram emot att få lära känna branschen på allvar.

–  Jag har många idéer, en del är bra andra dåliga! Jag försöker framförallt  komma ihåg att varje kund är ett speciellt case – det innebär att varje kund kräver en unik lösning för att nå önskat utfall.

Efter knappt ett halvår på posten är han ivrig få komma igång ”på riktigt”, han vill knyta starka band mellan säljavdelning, redaktion och slutkund.

– Jonas Jonsson som mediechef är en visionär och ”doer” vilket skapar en dynamisk miljö att arbeta i, att det är högt i tak och korta beslutsvägar är något som genomsyrar Nordiske Medier och jag ser därför en ljus framtid för företaget som lagt i högsta växeln för att nå nya framgångar.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Unilever tar ytterligare steg mot cirkularitet

Nytt handelsområde i Umeå

Ballaste listan

Den svenska ballastproduktionen var rekordstor 2018, det uppger Sveriges Geologiska Undersökning (SGU).

Ny produktfamilj kvarnar - succé

Rototilts jätteinvestering

Volvo investerar i cybersäkerhet

För att stärka skyddet av uppkopplade fordon har Volvo Group Venture Capital investerat i israeliska Upstream Security som specialiserat sig på cybersäkerhet för fordon.

Nyhetsbrev

Nedgång för Volvo – men fortsatt starkt i Kina

Årets tredje kvartal innebar en märkbar nedgång för Volvo Construction Equipment med avseende på både försäljning och rörelseresultat.

Ytterligare 135 kan få gå från bruken

"Höghastighetståg kostar 400 miljarder"

Rekordstor betongleverans

1

Ny metod hittar aggressiva tumörer

Ständig förbättring för offensivt Avant

Det går bra för finska Avant Tecno. Förra året passerades för första gången omsättningen 100 miljoner euro. För att möta den ökade efterfrågan lanserade företaget i våras sin hittills största modell och räknar dessutom med att inom kort kunna öka produktionskapaciteten med 50 procent.

Sverige del i enorm kartläggning av arters dna

Han hittar brister i 3D-metallen

Fredheim firade tung tioåring

Fredheim Maskin fyllde 15 och Oktoberdagarna tio – dubbla jubileer som firades rejält i Norge, där över 50 jättemaskiner visades upp.

Roslagsbanan tidigareläggs

Ännu ett stort kollektivtrafikprojekt i Storstockholm tidigareläggs – den här gången gäller det Roslagsbanans förlängning till T-Centralen.

Bring ersätter vägtransporter med tåg

Autonomi – eget affärsområde för Volvo

Volvo vill öka takten i utvecklingen, kommersialiseringen och försäljningen av autonoma transportlösningar. Och för att nå dit tilldelas nu verksamheten ett helt eget affärsområde.

Limträförsäljning ökar trots dämpad konjunktur

Ny generation från Scania

17 oktober presenterade Scania sin nya generation bussar för stads- och förortstrafik - bussarna som visas på Busworld i Bryssel bjuder på flera nyttiga nyheter.

"Marknadens behov av den här typen av maskiner har ökat"

En nyutvecklad borrigg med dubbla stänger visades i Askersund i går – pinfärska D23x30DR ska stå pall när det ska borras i riktigt hårt svenskt berg, lovar Vermeer Viking.

Iveco och Daf i samma Malmöstall

Nordic Truckcenter köper Ivecos verksamhet i Malmö och blir 1 november såväl auktoriserad återförsäljare som serviceverkstad för Ivecos hela modellprogram – från 3,5-tons transportbilar upp till tunga lastbilar.

MAN Lion’s Coach årets turistbuss

MAN Lion’s Coach har utsetts till Coach of the Year 2020 - det offentliggjordes på Europas största bussmässa, Busworld, i Bryssel.

Ingen överprövning för Hybricon

Sista hoppet för Hybricon angående upphandlingen av elbussar till Skellefteåbuss har grusats - detta sedan Kammarrätten avvisat elbusstillverkarens begäran.

Är vården redo för extrem fetma?

Ökad materialåtervinning vid kraftvärmeverk

Genombrott för vit opak PET

Rosling ger namn åt nytt folkhälsocenter i USA

Tunnelbanan tidigareläggs

”Lysande” sa Svevia

1

Krönika: Den här stan är stor nog för oss båda

Studie: Ökad överlevnad vid obotlig bröstcancer

Clemens till Stockholmsmässan

Bredd och spets lockade nya bossen

Varierade emojis

Växtlighet får plats i nytt bostadsområde

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.245