23948sdkhjf

Rätt man på rätt plats

| Av Ulrika Andersson | Entreprenad | Tipsa redaktionen

Han har sålt plogar, asfalterat vägar och lagt plattor – Leveranstidningen Entreprenads nya säljare står stadigt förankrad i branschen!

Leveranstidningen Entreprenads nya säljare Dennis Ivarsson har så smått börjat bli varm i kläderna efter fem månader på nya jobbet.

– Jag ser fram emot att komma närmre människor i en bransch jag känner mig hemma i, säger han.

Dennis Ivarsson må vara ny på tidningen men han har en tämligen gedigen entreprenadgrund – både pappa och farfar jobbade på Skanska och själv har han sex år på Skanska Anläggning bakom sig.

– Jag jobbade med betong, plattläggning, kulvertar, asfaltering och markarbeten.

Säljerfarenheterna är också gedigna, Dennis Ivarsson har till exempel arbetat som account manager inom modebranschen, han har också sålt lättbetonghus och salufört metaller inom partihandeln.

Han har dessutom arbetat som resande säljare för Mähler & Söner, en erfarenhet som gav honom ännu djupare insikt i branschen.

Dennis Ivarsson är också väl bekant med sin nya arbetsgivare. 

Dennis Ivarsson

  • Ålder: 33
  • Bor: I Bromma med sambo
  • Född: i Okome (liten by utanför Falkenberg).
  • Intressen: Fotboll, läsa, spela gitarr, skriva texter, människor, natur, resa.

– Jag valde tidningen för att den har varit en tydlig del av branschen för mig sedan mitt intåg 2006.

–  Jag har läst den i bodar och på kontor runt om i Sverige –  Morgan och hans team på redaktionen var en stor del i mitt beslut, jag tycker att de levererar en opartisk och relevant bild av hur entreprenadklimatet i Sverige är.

Hallänningen har nu slagit ner sina bopålar i Bromma. Han beskriver sig som kommunikativ, lyhörd och ärlig och ser fram emot att få lära känna branschen på allvar.

–  Jag har många idéer, en del är bra andra dåliga! Jag försöker framförallt  komma ihåg att varje kund är ett speciellt case – det innebär att varje kund kräver en unik lösning för att nå önskat utfall.

Efter knappt ett halvår på posten är han ivrig få komma igång ”på riktigt”, han vill knyta starka band mellan säljavdelning, redaktion och slutkund.

– Jonas Jonsson som mediechef är en visionär och ”doer” vilket skapar en dynamisk miljö att arbeta i, att det är högt i tak och korta beslutsvägar är något som genomsyrar Nordiske Medier och jag ser därför en ljus framtid för företaget som lagt i högsta växeln för att nå nya framgångar.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Första penseldraget taget i 13-årigt ommålningsprojekt

Tidigare i dag drog Øresundsbrons anläggningsdirektör Bengt Hergart ett första penseldrag från den specialbyggda målningsplattform som är en förutsättning för att Öresundsbrons cirka 300 000 kvadratmeter stålfackverk ska vara täckt med ny målarfärg år 2032.

EU diskuterar totalförbud av plastförpackningar

Brytningen får klartecken - vd mycket nöjd

Gaia lanserar nytt förpackningsmaterial

Swecon stöttar rally med nollvision

Swecon fortsätter sitt samarbete med Rally Sweden även i år. Bland annat har sex specialutrustade hjullastare med fokus på fossilfri drift tagits fram för att användas vid årets upplaga av det svenska rallyt i värmländska och norska skogar 13-16 februari.

Peab bygger hotell i Örebro

Nyhetsbrev

Krönika: ”Newsify your equity story!”

En uppmaning till noterade life science-bolag att uppgradera sin kommunikation från ”plikt” till värdebyggare

Dags att utse Sveriges snyggaste entreprenadmaskin

Var finns Sveriges snyggaste entreprenadmaskin? Svaret ska ges på Svenska Maskinmässan på Solvalla 4 juni efter en riksomfattande tävling som nu utlyses av Leveranstidningen Entreprenad som låter sina läsare rösta fram den vinnande maskinen under våren.

Störst ska bli större

Alarmerande rekryteringsbehov till motorbranschen

Under de kommande tre åren behöver 5 300 personer anställas inom motorbranschen. Konsekvenserna kan bli allvarliga för hela samhället om man inte hittar personal, enligt Transportföretagens nya rapport Tempen på motorbranschen.

Volvo släpper sin hittills största grävare

Volvo fortsätter jobba sig uppåt i storlekarna. Senaste tillskottet i maskinutbudet är EC950F, en bandgrävare på drygt 90 ton som nu introduceras med steg V-motor och skopvolym på upp till sju kubikmeter.

Jätteanläggning för solceller till Uppsala

Kartong med ekobarriär föll chokladproducent i smaken

Han tar över som koncernchef i Miljörivarna

Göteborg ger namn åt ny antibiotikaresistent bakterie

300 miljarder på 20 år – investeringarna haglar

Nässpray mot depression godkänd

Buller ger Grundtuben stororder

I dagarna börjar Grundtuben bygga tre kilometer bullerplank längs Kontinentalbanan, något som innebär ett av företagets hittills största projekt.

Data från Sigrid visar på motverkad viktuppgång

Ny studie på möss publicerad i Nanomedicine visar att Sigrids medicintekniska produkt SiPore15 motverkar viktuppgång. Detta öppnar vägen till nya behandlingar av fetma och diabetes.

Lång sjöresa för hamnens jättekranar

I slutet av mars inleds installationen av ett par gigantiska containerkranar i Stockholm Norvik Hamn. 10 januari började kranarna sin resa från Shanghai och ska när hamnen öppnar sina portar i maj stå klara att matcha även de största fartyg som kan trafikera Östersjön.

Let's Twist It Up!

Berlin-tågen tokökar

Nya Carnegiebryggeriet expanderar

Debatt: ”Ta ansvar och ställ krav”

Säkerhet borde vara den enskilt viktigaste frågan för alla i entreprenad- och byggbranschen. Det hävdar Engcons grundare Stig Engström som anser att modet att satsa på ny teknik och ställa högre krav på varandra är nyckeln till säkrare och tryggare arbetsplatser.

Förkylningsspray lanseras i Hongkong

Peab bygger i Borås

Hälsingeuppdrag för Peabs bolag

Punktligast på spåren – igen

Rekordfå dog i vägtrafiken 2019

Han blir produktchef för Bomag i Sverige

Han ska lyfta försäljningen

Pågatåg ökar farten

Första staten med gratis kollektivtrafik

Trejon bygger för framtiden

Rototilt växer i USA och Kanada

KUKA öppnar i Danmark

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125