23948sdkhjf

Erema får ny representant i Sverige

Norska Protec Scandinavia AS tar å den 1 september 2019 över agenturen för Erema i Sverige. 

Protec har sedan tre år tillbaka agenturen för den österrikiska tillverkaren av plaståtervinningsmaskiner och systemlösningar för plaståtervinning i Norge 

-Vi har haft agenturen för Erema Engineering Recycling Maschinen und Anlagen GmbH i tre år och ser fram emot att nu även ta över agenturen i Sverige, säger Per Skjevik, Protec Scandinavia, till Plastforum. 

Utöver Erema har Protec Scandinavia sedan tidigare även agenturen för KraussMaffei Berstorff och Nordson. Frågan är därför på sin plats om huruvida företaget kommer att ha någon personal i Sverige som tar hand om företagets svenska kunder. 

-Inledningsvis så kommer affärerna att skötas från Norge även för den svenska marknaden. Men målsättningen är att i framtiden ha en etablering i Sverige med en person, säger Per Skjevik, till Plastforum. 

Ingemar Andersson som sedan 13 år tillbaka representerat Erema i Sverige genom bolaget Extruderingsteknik AB, går inom kort i pension. Hans representativa verksamhet för Erema upphör från och med den 30 augusti 2019. 

I ett pressmeddelande skriver EremaProtec Scandinavia AS är ett välkänt företag på den svenska marknaden. Utöver försäljningsstödet kommer Protec Scandinavia AS att lägga sina framtida insatser också  att tillhandahålla tekniska tjänster till Eremas kunder. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078