23948sdkhjf

Nya förvärv för Norrvidinge

Norrvidinge har förvärvat entreprenadmaskindelen i Jämjö Gräv AB och åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad.

Norrvidinge har varit minst sagt aktiva på köpfronten på sistone, i januari köpte företaget Sortab Mark och Sorteringstjänst och i mars köptes åkeridelen i Bröderna Hall.

Nu är det dags igen, Norrvidinge har förvärvat entreprenadmaskindelen i Jämjö Gräv AB och åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad.

Enligt Norrvidinge är de senaste förvärven ett sätta att stärka företaget ytterligare, tanken är att bli den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.

Norrvidinge ser en stor potential och möjlighet i att fortsätta expandera i våra etablerade, geografiska områden. Våra senaste förvärv är en naturlig del av den utvecklingen, säger Johan Beermann, vd i Norrvidinge, i ett pressmeddelande.

Jämjö Gräv AB verkar i östra Blekinge med omnejd och entreprenadmaskindelen omfattar ett större antal maskinenheter där samtliga medarbetare också erbjuds fortsatt anställning i Norrvidinge. .

Att framåt arbeta och utvecklas tillsammans med Norrvidinge ser vi mycket fram emot, säger Roger Svensson ägare i Jämjö Gräv.

Han kommer fortsatt att verka som produktionsledare i affärsenheten Karlskrona.

Åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad har sin verksamhet i västra Skåne, här finns sju transportenheter och även här erbjuds samtliga anställda fortsatt anställning i Norrvidinge.

Båda verksamheterna kommer framgent att bedrivas under namnet Norrvidinge.

–  Som Norrvidinges ägare kan vi konstatera att förvärven ligger helt i linje med Norrvidinges långsiktiga strategi och bidrar till att skapa hållbara värden och ta Norrvidinge vidare i utvecklingen, säger vice vd Martin Nilsson och styrelseordförande Per-Eric Troneus, i pressmeddelandet.

.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109