23948sdkhjf

Tung turné

Ett gäng riktiga tungviktare drar landet runt i höst.

Fredheim Maskin ligger i startgroparna för en fartfylld höst, företaget kommer att medverka både på Täktens dag i Karlstad den 17 augusti, Load up North i Umeå 29-30 augusti och Entreprenad Live i Skåne 12-14 september.

Höstturnén avslutas sedan på norsk hemmaplan – de årliga Oktoberdagarna i Spydeberg.

Företaget har minst sagt tung packning på sin höstresa, Fredheim Maskin kommer att visa upp både krossverk, sorteringsverk och stackläggare och hävdar att modellprogrammet är starkare än någonsin.

– Dessutom har vi maskiner för omgånde leverans, såöstens mässor ligger perfekt i tiden, säger Erik Olausson påredheim Maskin, i ett pressmeddelande.

På Load up North utlovar Fredheim Maskin en mix av båe krossar och sorteringsverk.

I monter 1 000 kommer företaget bland annat att visa Keestracks nya käftkross B7e, en larvburen enhet som kan drivas direkt från nätet eller av ett avtagbart motorpaket. Verket har en CJ412, ocksåänd som 1208, krossenhet  och uppges lämpa sig för bergtäkter. 

  • 17 augusti. Täktens dag, Karlstad 29-31 augusti.
  • Load Up North, monter 1 000, Umeå 12-14 september.
  • Entreprenad LIVE, monter 810
  • Knutstorp Ring. 17-19
  • Oktoberdagar. Fredheim Maskin, Spydeberg, Norge.

Till Umeåmässan kommer dessutom grovsorteraren Keestrack K7e, Sverigepremiär, en maskin som enligt Erik Olausson är marknadens kraftigaste grovsorterare.

– Jämfört med sin föregågare är K7e uppdaterad i alla delar. Den har ökad siktvinkel, mer Hardox i slitzoner, övervakning med PLC, kraftfulla breda band och såörstå hybriddrift.

Fredheim tar också med sig sorteringsverket K4 och stackläggarna Keestrack S5 och Telestack LF520 REV till Umeå.

De larvburna stackläggarna har kapacitet för upp till 500 ton per timme, Telestack LF520 REV är även försedd med svängkrans, vilket ska ge nya möjligheter att snabbt och enkelt skapa platseffektiva upplag, förklarar han.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för det som Keestrack och Telestack erbjuder i fråa om produktivitet, driftsäkerhet, ekonomi och miljö, såi ser fram emot höstens alla möten med krossentreprenörer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094