23948sdkhjf

Första gången med Bomag

Söderberg & Haak tar med sig sitt allra nyaste tillskott till Entreprenad Live – Bomags produkter kommer att finnas med på mässan.

Så sent som i mitten av juni kunde Komatsus svenska generalagent  Söderberg & Haak berätta att de tagit över den svenska agenturen för tyska Bomag.

Tanken är att Bomags produkter ska komplettera Söderberg & Haaks entreprenadmaskiner från japanska Komatsu.

– Båda är premiummärken som förtjänar att slåss i toppen, vi jobbar redan för att lyfta Komatsu i Sverige, nu ska vi göra likadant med Bomag, sade Söderberg & Haaks försäljningschef till Leveranstidningen tidigare i sommar.

– Bomag har hela segmentet på vägbyggnadssidan, nu blir vi verkligen en komplett maskinleverantör – nu kan vi erbjuda allt.

Bomag ingår i den franska Fayatkoncernen och tillverkar maskiner och utrustning för vägbyggnad, i produktpaletten ingår till exempel vägvältar, asfaltsläggare, asfaltsfräsar och vibroplattor.

Entreprenad Live blir startskottet för Bomag i Söderberg & Haaks regi, enligt företaget ska utbudet till en början fokuseras kring de produkter som traditionellt gått bra i Sverige, som vibrovältar, vältar och läggare.

– Det går vi igång med direkt, sedan tittar vi på till exempel fräsar också, men det är inget som kommer direkt.

Söderberg & Haak finns i monter 125.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.094