23948sdkhjf

Nytt partnerskap för Bactiguard

Bolaget ingår partnerskap med en schweizisk distributör som kommer att hantera hela Bactiguards infektionsförbyggande portfölj.

Bactiguard har ingått partnerskap med Euromed Swiss, en specialiserad schweizisk distributör av medicintekniska produkter. Euromed kommer att distribuera hela Bactiguards infektionsförebyggande produktportfölj i Schweiz.

– Genom att samarbeta med Euromed och deras erfarna, professionella team ökar vi takten i vår europeiska marknadsexpansion. Euromed Swiss är en ledande leverantör av medicintekniska produkter till både offentliga och privata sjukhus och vi är övertygade om att de har den kompetens och de resurser som krävs för att erbjuda avancerade lösningar och driva Bactiguards försäljning i Schweiz, säger Jonas Östregård, SVP sales & marketing på Bactiguard i ett pressmeddelande.

Samarbetet baseras på ett exklusivt distributionsavtal för hela Bactiguards infektionsförebyggande BIP portfölj, med produkter för urin-, blod- och luftvägarna, och omfattar Schweiz.

– Euromed har ett starkt fokus på innovativ teknologi och är specialiserade inom bland annat vaskulära applikationer, där vi arbetar nära intensivvårdsenheterna. Att reducera vårdrelaterade infektioner och förebygga antibiotikaresistens står högt på dagordningen inom schweizisk sjukvård. Bactiguards innovativa, infektionsförebyggande lösning räddar liv, skyddar utsatta patienter och förkortar deras sjukhusvistelse. Vi är därför väldigt glada över det här nya partnerskapet, säger Reinhold Eder, styrelsemedlem i Euromed.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142