23948sdkhjf

Norconsult till Jönköping

Norconsult stärker sin närvaro i de södra delarna av Sverige genom att öppna ett kontor i Jönköping.

Norconsult är Norges största konsultföretag med cirka 3 600 anställda i koncernen. Ett uttalat mål är att fortsätta växa, inte minst i Sverige där företaget nu har 25 kontor sedan verksamheten just dragits igång i Jönköping. Inledningsvis handlar det om att etablera teknikområdena väg och miljö för att efter hand följa upp med VA, projektledning samt arkitektur och samhällsplanering.

Jönköping med omnejd är en expansiv region där vi ser vikten av att verka och synas, säger Mats Hörnfeldt, sektionschef för Infrastruktur.

Enligt Johan Saltin, sektionschef för Mark & Vatten, betyder det mycket för företaget att vara på plats i Jönköping som en lokal aktör. Inte minst är förhoppningen att etableringen ska knyta ihop företagets etableringar i de södra delarna av Sverige och underlätta samarbetet i de uppdrag som utförs i regionen.

Samtidigt betonar han att det nya Jönköpingskontoret är en viktig del i företagets strategi om att den svenska personalstyrkan ska passera 1 000-strecket år 2021, ett rejält lyft från dagens knappt 700.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094