23948sdkhjf

Kollektivtrafikdagen – sista chansen!

Kollektivtrafikdagen 2019 drar igång 15 maj i Solna med ett fullspäckat program – ännu finns det platser kvar men nu är det snart sista chansen att anmäla deltagande,.

Årets upplaga av det stora branschseminariet genomförs på Quality Hotel Friends, granne med Friends Arena i Solna, straxt norr om Stockholms city. Temat för Kollektivtrafiken 2019 är ”Den nya kollektivtrafiken – från kostnadsbomb till hållbara innovationer”.

För mer information samt möjlighet att anmäla deltagande, klicka HÄR!

Infrastrukturminister Tomas Eneroth inleder Kollektivtrafikdagen och han kommer även att svara på några av alla de frågor som deltagarna skickat in i förväg.

Kollektivtrafikdagen synar de utmaningar som den svenska kollektivtrafiken står inför, vilka styrmedel och innovationer vi kan vänta oss och tar upp praktiska exempel från olika regioner. Till det kommer många tillfällen att träffa branschkolleger samt se på bussar som finns utanför konferensen.

Konferensens moderator är Alexandra Pascalidou och bland de många talarna finns Maria Börjesson, VTI, Ewa Rosén, KollA, Gerhards Wennerström, Samtrafiken, Christer Ljungberg, Trivector och Sofia Malander, Östgötatrafiken. 

Hela programmet - KLICKA HÄR!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111