23948sdkhjf

Ror hem affär på över en miljard

ONE Nordic AB har vunnit ett prestigefullt fyraårsavtal med E.ON Energidistribution.

Avtalet rör drift och underhåll, samt mindre om- och tillbyggnationer, av E.ON Energidistributions lokalnät i Kronoberg, Kalmar och Blekinge. E.ON Energidistribution har dessutom valt att förlänga avtalet med ONE Nordic avseende lokalnätstjänster i södra Skåne, norra Skåne samt Örebro fram till 2020 och 2021. Avtalen är tillsammans värda över 1 miljard kronor.

- En viktig och avgörande faktor då E.ON Energidistribution valde att tilldela oss avtalen var att vi visar att vi har förståelse för E.ON:s mål och utmaningar i framtiden. Vårt strategiska fokus på och hårda arbete med operativ effektivitet och SLA (service-level agreement) motsvarar E.ON:s kvalitetskrav i upphandlingen. Vi har i tidigare avtal med E.ON fått bra utdelning av vårt arbete med att klara E.ON:s SLA-krav och våra kvalitetspoäng gav bra resultat, säger ONE Nordics vd Jonas Arvidsson.

Gert Kristensson, Programchef för Ramavtalsupphandlingen på E.ON Energidistribution, säger följande:

- ONE Nordic är sedan många år tillbaka en betydande leverantör till oss i olika geografiska områden. De är en engagerad leverantör med stor teknisk kompetens, erfarenhet och god leveransförmåga. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga med att oplanerade strömavbrott samt driftstörande fel och brister snabbt åtgärdas. Med ONE Nordic som leverantör litar vi på att vi kan uppnå det målet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109