23948sdkhjf

Blir ny Marknadsdirektör

Svenska Micvac har anställt Malin Brodén som ny Marknadsdirektör. Malin har en bred erfarenhet av marknadsföring och varumärkesprofilering inom livsmedelsindustrin, vilket gör henne till det idealiska valet att leda Micvacs marknadsavdelning in il framtiden, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Malin har över tjugo års erfarenhet av marknadsföring och konsumentinriktad reklam inom livsmedel och handel. Hon har arbetat med både mogna och nya marknader, kategorier och varumärken. Hennes omfattande internationella erfarenhet innefattar utveckling av innovativa strategier och genomförande av framgångsrika marknadsförings-, kommunikations- och handlingsplaner.

Senast var hon strategisk projektledare på Paulig Foods, ett ledande nordeuropeiskt livsmedelsföretag. Innan dess hade hon ett antal marknadsföringsroller inklusive nordisk marknadschef.
– Jag är väldigt förväntansfull på att få vara en del av ett så nyskapande företag som Micvac. Jag ser stor potential i marknaden för färska färdigrätter, eftersom kylda varor fortsätter att växa i betydelse i butikerna och ser fram emot att hjälpa våra kunder att göra denna kategori till en attraktiv destination för sina kunder, säger Malin.

Micvac får ständigt nya kunder världen över och tar nya marknadsandelar inom kylda färdigrätter.
– Micvac är den stödjande och kreativa partner som hjälper dig att utveckla din verksamhet till att vara betydligt mer effektiv och hållbar, tillägger Malin.

Michael Bogdanski, VD Micvac säger;
– Malin är ett utmärkt tillskott till vårt ledningsteam när vi fortsätter att skala upp vårt innovativa erbjudande. Micvac-systemet ger enastående fördelar för våra kunder som producerar färdiga maträtter, landskapet i dagligvaruhandeln och konsumenterna som i slutändan njuter av dessa läckra och hållbara livsmedel. Med Malin adderar vi till företaget en marknadsledare av hög kaliber som kan säkerställa att dessa fördelar utnyttjas genom hela värdekedjan.

Micvac ställer ut på på IFFA i Frankfurt, 4-9 maj. Du träffar Micvac i Hall 11.0 Monter E20.

Om Micvac
Micvac är ett svenskt matteknikföretag som erbjuder nya idéer för produktion och förpackning av kylda färdiga måltider. Företaget grundades år 2000 och har huvudkontor i Mölndal. Dess innovativa system för tillagning och pastörisering av färdiga måltider i förpackning finns nu tillgänglig runt om i världen.

Förutom företagets kärnmarknader i Sverige, Norge och Finland har Micvac även kunder i exempelvis Brasilien, Ungern, Ryssland, Japan, Sydafrika och Australien. Företaget fortsätter att växa och expandera globalt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344