23948sdkhjf

aPak bygger ut lager

Under en solig dag i april tog familjen Lindgren första spadtaget, till den lagerutbyggnad som förväntas stå klar i maj 2020.

Tillsammans med byggföretaget BRA kommer det familjeägda förpackningsföretaget aPak AB att bygga ut lagret i Mölndal för att kunna bemöta företagets expansiva framtid. Lagret, som byggs ut i både sydlig och östlig riktning, kommer att utvidgas med lite drygt 3500 kvadratmeter.

– Vår verksamhet växer och för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda våra kunder en effektiv och smidig logistiklösning kommer vi att behöva mer utrymme, berättar Joel Lindgren, projektledare och Vice VD på aPak.

Med ett leende på läpparna berättar Joel också att det känns kul att återigen få använda den klassiska spaden som han knappt nådde upp till när lagret byggdes, år 2000.

– Utbyggnaden är en viktig pusselbit i den strategi som ska föra aPak framåt, säger APaks VD, Evelina Lindgren.

– aPaks strategi är att växa på ett kontrollerat, hälsosamt och hållbart sätt som inte utsätter företaget, anställda eller kunder för onödiga risker. Underlaget för den nya expansionen har därför undersökts under en längre period och det är först nu som vi verkligen kan gå i god för att det är rätt väg att gå, säger Evelina Lindgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125