23948sdkhjf

Skärpt skärning i Götene

Götene Ufo ger sig själva en påskpresent genom förvärv av en skärmaskin som ska fördubbla skärkapaciteten och förbättra kvaliteten.

Lagom till påsk köpte Götene Ufo en kombinerad plasma- och gasskärmaskin med tänkt installation nu i sommar.

Maskinen beskrivs som fullutrustad med bland annat vridbart skärhuvud på plasman och vattenbord med automatiska rullbanor för enkel rengöring och hantering av mindre skurna delar.

Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning. Vår bedömning är att vi ska kunna dubbla vår skärkapacitet med denna nya maskin då den är utformad för att passa vår produktion och ge oss bästa tänkbara flöde och effektivitet, säger Götene Ufos vd Sven Lans.

Att kombinera maskinen med både plasma och gas gör att vi klarar av alla tjocklekar vi har behov av att skära på det effektivaste sättet och det vridbara huvudet gör att vi kan göra fasningar i plåten automatiskt istället för att göra detta med handplasma, säger Sven Lans.

Leverantör är IBE Robot i Timrå som i mer än 60 år försett kunder i Sverige med maskiner för svetsning och sedan 1991 representerat Koike skärmaskiner på den svenska marknaden.

Redan 2006 levererade vi den första Koike-maskinen till Götene Ufo, och sedan dess har vi haft ett givande samarbete gällande service, underhåll och utveckling säger IBE Robots vd Patrik Strömberg.

Även Sven Lans verkar tillfreds med samarbetet.

Vi har haft IBE Robot som leverantör och samarbetspartner i över tolv år och är mycket nöjda med deras service, kunskap och support, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063