23948sdkhjf

Rototilt till Australien

Rototilt fortsätter sin resa över världen – nu har en ny importör säkrats i Australien.

Insikten om hur en tiltrotator kan lyfta ett projekt börjar så sakteliga sprida sig över världen, inte minst tack vare flera svenska tillverkare som skaffat sig ett allt större nät av återförsäljare i alla möjliga länder.

Rototilt har till exempel fått ett nytt fäste på andra sidan jorden, företaget berättar i ett pressmeddelande att Norm Engineering Pty Ltd är ny importör av Rototilts tiltrotatorer och kringliggande system i Australien.

Enligt Rototilt har intresset för tiltrotatorer börjat gro i Australien under de senaste åren –  även här börjar entreprenörerna se fördelar i att kunna rotera och tilta sina redskap.

– Vi befinner oss fysiskt i två helt olika världsdelar men delar ändå passionen för utrustning till grävmaskiner. Det märks att Norm Engineering verkligen är laddade inför att erövra Australien med konceptet tiltrotatorer, säger Hans Röring, Export Development Manager Rototilt Group AB, i pressmeddelandet.

Norm Engineering tillverkar och säljer redskap till kompaktlastare, teleskoplastare, grävmaskiner och traktorgrävare på den australiensiska marknaden och företagets general manager, John Pesch, hyser gott hopp om att marknaden ska ta till sig Rototilts produkter.

– Entreprenadbranschen i Australien kommer att imponeras över ökad mångsidighet och effektivitet tack vare en tiltrotator. Vi ser en enorm potential i samarbetet med Rototilt, säger han i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078