23948sdkhjf

Bravida förvärvar elföretag

| Av Christer Åkerlundh | UochD | Tipsa redaktionen

Bravida har tecknat avtal om att förvärva A Bylunds Elektriska AB i Örnsköldsvik.

Genom förvärvet kompletterar Bravida sitt befintliga erbjudande och blir helhetsleverantör inom el, vs och ventilation i Örnsköldsviksområdet.

Läs också: Bravida växer inom kyla

A Bylunds Elektriska AB är specialister inom service och installation av el, tele och data, samt larm och passersystem. Bolaget, som grundades år 1991, har idag 43 anställda och en omsättning om cirka 40 miljoner kronor.

– Örnsköldsviksområdet är en mycket intressant marknad där vi hittills bara erbjudit tjänster inom vs och ventilation. A Bylunds Elektriska är en välskött verksamhet som passar väl in i Bravida. De har hög kompetens, arbetar kontinuerligt för att säkra kvaliteten i leveranserna och deras kunder är nöjda. De kompletterar vår befintliga verksamhet på ett bra sätt, säger Olle Näsvall, regionchef, Norra Norrland.  

A Bylunds Elektriska drivs idag av Anders Bylund, som berättar:

– Jag ser detta som ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av A Bylunds Elektriska. Vi behåller vår lokala förankring, vilket säkerställer verksamhetens attraktivitet bland kunder och medarbetare. Samtidigt skapas spännande utvecklingsmöjligheter genom att vi blir en del av en större koncern som Bravida.

Bravida tillträder som ägare den 1 april 2019.

Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Heldag om plaståtervinning i Ystad

Bakterier kan bli framtida strömkälla

Elva dieselstölder om dagen

Under förra året anmäldes i snitt elva dieselstölder om dagen. Det rapporterar Maskinentreprenörerna som gjort en sammanställning av statistik från Brottsförebyggande rådet.

Wallenbergmiljoner till forskningen

Läkemedel mot alkoholberoende och vaccin mot öroninflammation. Det är två områden som får del av de 75 miljoner kronor i anslag när fem nya Wallenberg Clinical Scholars utses.

Tecknar nytt avtal för biogas

Barsebäcks sista resa

Barsebäck är först ut att rivas, en pionjärroll företaget tar på allvar. – De beslut vi tar ska inte vara bäst för oss – de ska vara de bästa för hela branschen.

Nyhetsbrev

Skellefteåupphandling görs om

Elbusstillverkaren Hybricon meddelar 26 mars att den upphandling bolaget vann till Skellefteå Buss ska göras om - det har förvaltningsrätten i Umeå beslutat.

205 tips om misstänkt brottslighet i byggbranschen

Den tipslåda om brottsmisstankar i byggverksamheten som öppnats av Fair Play Bygg används allt flitigare. Förra året togs 205 tips emot, varav 82 lämnades vidare till olika myndigheter.

Hydroscand etablerar sig på Island

Svaveldioxidutsläpp vid pappersbruk

Slanka burken ny standard

Coca-Cola i Sverige lanserar Sleek Can som ny standard över hela linjen i Norden.

Del 1: Så här fungerar blockkedjor

Ordet blockkedja förknippar många med kryptovalutan Bitcoin men det kan också vara ett verktyg som är intressant för återvinningsbranschen i framtiden. Recycling lär dig i en tredelad serie mer om den spännande tekniken.

E10 byggs om

Vill ha företagens synpunkter inför upphandling

Succé för pant på Garant

Invigning nära för Metsjös fabriksutbyggnad

Eliasson till Handelskammaren

Japanska sovkojer för Stena

På fartygen Mecklenburg-Vorpommern och Skåne, som trafikerar Trelleborg-Rostock, har Stena Line installerat japanska sovkojer – kompakt, prisvärt och dessutom bekvämt, enligt rederiet.

Startskott för Bussförar-SM 2019

Måndag 25 mars gick starten för Bussförar-SM 2019, där Sveriges bästa bussförare 2019 ska utses – anmälningen till tävlingen är öppen till 21 juni.

Xeikon partner för digitaltryck på Kotkamills kartong

Ledningen har dålig koll på it

Mer än varannan it-chef tycker att företagsledningen brister i sina kunskaper om risker och potential med it, enligt en Sifo-undersökning.

Norrvidinges åkeridel växer

Till hösten återvinns batteriplasten igen

1

Finrivning på Östermalm

Rivarna får inte lämna några spår efter sig på Östra Real, alla installationer ska rivas ut men det måste göras med silkesvantar, en komplex rivning i en K-märkt byggnad full av konst. – Det blir lite finare rivning.

Ja till dubbelspår

Abilia köper Comai

Ottosson lämnar SL

Ledare: Dags att visa mod

Rekordvinst för WSP

Skjutning i spårvagn - tre döda

NCC bygger i Jönköping

Ensinger köper medicinteknikföretag

Nischad nätläkare fokuserar på ADHD

Bravida förvärvar elföretag

Jernbro stärker sin kompetens

Välbekant uppdrag för NCC

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132