23948sdkhjf

Nytt etikettmaterial för säkerhetsförsegling

Lintec Eurpe expanderar sitt sortiment av Securafol-etikettmaterial genom att lansera ett transparent alternativ. Securafol är redan tillgänglig i vitt, ett PVC-fritt etikettmaterial utformat för att motverka produktintrång, garantibedrägerier och stöld.

Securafol är främst utvecklad för farmaceutiska förpackningar, men kan också användas för etiketter till produktgarantier och säkerhetsförseglingar. Securafol har 50 % högre brottgräns än konventionella vinyletiketter och låg inre hållfasthet. Den är svårt att avlägsna en gång applicerad. Vid manipulering bryts materialet och förhindrar återanvändning eller återplacering av etiketten.

Securafol kan användas för utskrift av variabel data on demand och klarar såväl konventionell tryckfärg som termotransfer med färgband av plast eller vax/plast.

– Vi är väldigt glada att kunna bygga vidare på Securafols framgångar och lägga till ett genomskinligt alternativ till sortimentet. Förpackningar som ser professionella ut och är lätta att hantera är viktigt för all business. Tillägget av ett transparent alternativ till Securafol-serien gör det möjligt att dra nytta av maximal säkerhet utan att kompromissa med förpackningens estetik, säger Soichiro Fujinaga, teknisk chef hos Lintec Europe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063