23948sdkhjf

Stort intresse för årets Pack Point Nordic

Anmälningarna till Pack Point Nordic strömmar in i en aldrig tidigare skådad takt och ligger klart över tidigare års anmälningsfrekvens.

– För att vara helt säker på en plats bör man inte vänta för länge med sin anmälan. Vi räknar med att slå tidigare års deltagarrekord och platserna är begränsade. Det är fantastiskt roligt med gensvaret från vår trogna publik, säger Per-Stefan Gersbro.

Per-Stefan Gersbro modererar tillsammans med Packmarknadens Chefredaktör Marcus Petersson årets Pack Point Nordic. Per-Stefan har ett långt förflutet i förpackningsbranschen. På 1980-talet deltog han bland annat i den internationella expansionen av Åkerlund & Rausing under ledning av den sedermera legendariske Citymail-entreprenören Bror Anders Månsson.

Under tio år var han Marknadsdirektör för Åkerlund & Rausing och blev efter att Amcor förvärvat Åkerlund & Rausing, Affärsutvecklingsdirektör för Amcor en bit in på 2000-talet och arbetade under denna tid på koncernkontoret i Belgien respektive England.

Efter det har han haft en lite friare roll och bland annat varit med att etablera IPI International Packaging Institute i Schweiz, förpackningskonceptet One Café och grundat förpackningsklustret Packbridge med över 200 medlemsföretag i Sverige och utomlands. Sedan några år jobbar han som fristående konsult i det egna företaget Paccedo.

– De senaste åren har varit några av de bästa i min karriär. Tillsammans med Packmarknadens team har vi, jag och min fru Eva Norling Gersbro, varit med att etablera två starka varumärken på eventhimlen, Pack@lunch och Pack Point Nordic. Det är vi otroligt stolta över. Att jobba med förpackningsfrågor är något man aldrig tröttnar på. Branschen är enormt dynamisk, vilket inte minst visat sig de senaste åren då hållbarhetsfrågorna har hamnat mer i fokus än någonsin, något vi naturligtvis belyser också på årets Pack Point Nordic, säger Per-Stefan Gersbro.

Förra året samlade Pack Point Nordic 240 deltagare på Cirkus i Stockholm. I år är konferensen tillbaka där den startade för fyra år sedan på Hotel Courtyard by Marriott. Med nuvarande anmälningstakt finns stor chans att det rekordet ryker.

För mer information och anmälan till Pack Point Nordic: packpointnordic.se

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156