23948sdkhjf

Nya partner till Pack Point Nordic

Pack Point Nordic fortsätter att attrahera nya partner. Årets konferens om förpackningar i Stockholm har nyligen fått två nya partners. Sammanlagt deltar nu 18 företag med expertkunskap i konferensens utställning.

Nya på partnerhimmeln är konsultföretaget Ecol Studio Consulting och robottillverkaren Omron.
– Det finns plats för något företag till i utställningen men sedan är det stopp. Har man inte bestämt sig är det hög tid nu. Konferensen går av stapeln om drygt två månader, den 16 maj, säger Jerker Evaldsson, Partneransvarig på Packmarknaden.

Vi återkommer till våra nya partner Ecol Studio och Omron lite längre fram och tar istället pulsen på Plus Pack som för första gången deltar på Pack Point Nordic som partner. Plus Pack är en av Europas ledande tillverkare av aluminiumtråg och plasttråg för livsmedel med huvudkontor i Odense på Fyn.

Maria Møllegård Schmidt är Marketing Manager på Plus Pack.

Maria, varför valde ni att gå med som partner på Pack Point Nordic?

– Det er vigtigt for os hele tiden af have dialog med eksisterende såvel som nye kunder. Vi ser Pack Point Nordic som en mødeplads, hvor vi netop kan mødes med kunder og tale spændende emballageløsninger til fødevarer.

Vad har du för förväntningar på konferensen?
– Vi forventer, at vi møde nye såvel som eksisterende kunder. Vi forventer at præsentere og vise frem vores emballager og produktnyheder og få gode dialoger med kunder om hvilke udfordringer de har, som vi kan hjælpe dem med at løse.

Vilka egenskaper ser du som viktigast för förpackningar?
– Først og fremmest skal emballagen løse den udfordring, som en fødevareleverandør står over for. Det betyder, at vi skal bevare fødevaren, forlænge holdbarheden og præsentere maden mest optimalt. Dernæst skal emballagen være bærekraftig. Det betyder, at den skal være designet til genanvendelighed (Designed to be recycled). Hos Plus Pack tænkes bærekraft ind allerede i designprocessen, så vi sikrer, at vi tager hånd om den del.

Läs mer om program, talare och partner på: packpointnordic.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109