23948sdkhjf

Arvidsson ny vd för Nexam

Tillträder som vd den 15 februari, 2019.

-Det ska bli otroligt stimulerande och spännande att få leda bolaget in i nästa fas, säger Johan Arvidsson, tillträdande vd för Nexam Chemical. 

Styrelsen i Nexam Chemical Holding AB har utsett Johan Arvidsson till ny vd för bolaget. Johan Arvidssson, som sedan 2016 arbetat som försäljningschef i Nexam Chemical, tillträder som vd den 15 februari, 2019.  

-Nexam Chemical befinner sig i en bransch som har en väldigt lång införsäljningstid, men vi har börjat komma igenom i flera av de segment som vi fokuserar på och vi har även börjat hitta en kundbas som vi inte haft tidigare. Så det ser väldigt positivt ut, säger Johan Arvidsson i en filmad intervju.  

Arvidsson säger vidare att Nexam Chemical är nu framme i ett skede där ett antal affärsutvecklingsprojekt börjar falla på plats och omsättas till kommersiell försäljning.  

-Det ska bli otroligt stimulerande och spännande att få leda bolaget in i nästa fas, säger han. 

Johan Arvidsson har tidigare arbetat på Volvo Teknisk Utveckling AB, samt vid kemikoncernen DuPont De Nemour, där han arbetade under 18 år. Under de sista åren i bolaget var Arvidsson vd för DuPont Sverige AB. Han gick sedan vidare till det listade utvecklingsbolaget aXichem där han var vd fram till 2016 då han rekryterades som försäljningschef för Nexam Chemical. 

Tidigare vd:n Anders Spetz har valt att, efter drygt fyra intensiva år, lämna sin position för att starta egen verksamhet utanför bolaget. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094