23948sdkhjf

Varuhus satsar på långöppet

Utökar efter test.

Gekås öppetider får redan nu betecknas som generösa; 08:00 till 20:00 på vardagar, lördagar från 07:00 till 18:00 och på söndagar från 08:00 till 18:00, men nu ska öppettiderna utökas.

Varuhuset ska  ska ha öppet fram till klockan 20:00 på lördagar från den 6 april till 25 september och från den 26 september utökas öppettiderna på torsdag, fredag och lördag till klockan 22.00.

Varuhuset satsar på långöppna torsdagar för hela perioden och utökning för fredag och lördag sista helgen i september samt december månad.

Den nya satsningen följer på en test som varuhuset gjorde under förra hösten med långöppna fredagar och lördagar och vd Boris Lennerhov menar att bättre kundupplevelse och ökad försäljning ligger till grund för satsningen.

– Försöket slog väldigt väl ut! Vi uppnådde både en bättre shoppingupplevelse för kunderna och en bättre arbetsmiljö med färre övertidstimmar för våra medarbetare. Det som ändå förvånade oss allra mest var den mycket kraftiga försäljningsökning vi uppnådde dessa dagar. Nästan hälften av årets försäljningstillväxt kom till de dagar vi hade öppet längre, säger Boris Lennerhov i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078