23948sdkhjf

Nya chefer på Wästbygg

Wästbygg AB tillsätter två nya arbetschefer i region syd : Olof Rennstam och Jessica Snygg.

Jessica Snygg, som närmast kommer från NCC, har arbetat 21 år på Skanska som arbetsledare, kalkylator, projektingenjör och projektchef.

– Min största drivkraft att hitta en affär och förverkliga den. Jag har lång erfarenhet av processen att ta fram ett bostadsprojekt, både som beställare och entreprenör. Det är fantastiskt roligt att var med från ruta ett och skapa ett projekt och sen även kunna följa upp och se hur projektet fungera och det brukas, säger hon i ett pressmeddelande.

Wästbygg AB:s regionchef Henrik Hopp uppger att i samma pressmeddelande att Wästbygg gläds åt att Jessica Snygg nu ansluter sig till företaget.

  Med Jessicas erfarenhet och kunskap om Helsingborgs-regionen ser vi stora möjligheter att tillsammans ytterligare förstärka Wästbyggs närvaro i nordvästra Skåne.  

Olof Rennstam kommer från rollen som projektchef inom Wästbygg AB, han har tidigare arbetat både på Skanska och på Peab.

– Wästbygg känns som ett modernt byggföretag med ett härligt gäng medarbetare som är på hugget och är målmedvetna. Jag vill bidra med mina olika erfarenheter som jag har samlat på mig från en blandning av olika projekt och entreprenadformer, där samarbete och ordning och reda är viktiga ledord för mig, säger Olof Rennstam i pressmeddelandet.

Henrik Hopp välkomnar även Olof Rennstam till företaget.

– Olof kom till Wästbygg med lång och bred erfarenhet från byggbranschen för drygt ett år sedan, det är med glädje vi nu kan utvecklas ytterligare tillsammans då Olof går in i sin nya roll som arbetschef med huvudfokus på bostäder, både internt och externt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079