23948sdkhjf

PACK POINT NORDIC - Missa inte boka tidig rabatt!

Programmet är nu komplett på PACK POINT NORDIC, den årliga konferensen om livsmedelsförpackningar i Stockholm. Missa inte boka tidig rabatt före den 16 februari.

Årets program på PACK POINT NORDIC erbjuder som vanligt en kavalkad av föredrag i intressanta och aktuella ämnen med representanter från branschens ledande och innovativa företag. Som vanligt består programmet av en blandning av inspiration, kunskap och nyheter.

– Det ska finnas något för alla som jobbar i förpackningskedjan, därför spänner vi över hållbarhet, trender, material, design, funktion och inspiration. Vi utlovar som vanligt en heldag med eliten av förpackningskunniga medarbetare i såväl livsmedelsbranschen som andra branscher som behöver hålla sig uppdaterde om trender och nyheter i den pulserande förpackningsbranschen, säger Per-Stefan Gersbro, projektledare och moderator för konferensen.

PACK POINT NORDIC arrangeras av tidningen Packmarknaden i samarbete med Livsmedelsföreningen. På årets konferens dominerar kvinnliga föredragshållare på scen. Av hela 16 föredragshållare är 11 kvinnor.

– Det är fantastiskt roligt att vi har lyckats i vår ambition att få fler kvinnor som föredragshållare. I allt fler branscher tar kvinnor plats i chefspositioner. På PACK POINT NORDIC har vi genom åren haft många, för att inte säga övervägande del kvinnliga deltagare, därför är det roligt att vi även får fler kvinnor på scen, säger Per-Stefan Gersbro.

Konferensen är nu öppen för anmälan och ni gör klokt att anmäla er redan idag. Fram till den 16 februari gäller boka tidigt rabatt.  Länk till anmälan.

PACK POINT NORDIC går av stapeln när Stockholm är klädd i vacker vårskrud, den 16 maj på Courtyard by Marriott Hotel på Kungsholmen. 

Se hela programmet med talare och utställande partnerföretag på: www.packpointnordic.se

– PACK POINT NORDIC är årets förpackningshändelse alla kategorier! Det får man bara inte missa, avslutar Per-Stefan Gersbro.

Källa: http://packpointnordic.se

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079