23948sdkhjf

Prestigefyllda utmärkelser till fällbar container

Combo Excelsior, Schoeller Alliberts nya container (IBC) i mellanstorlek har tilldelats Best Industrial Packaging Prize på den franska G.I.S.I. Gruppens "Packaging Innovation Awards" och 2: a pris i den nederländska förpackningstävlingen "Gouden Noot.
 
Sedan lanseringen i oktober 2018 har Combo Excelsior, som är framtagen för livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin, fått stor uppmärksamhet och vunnit två stora europeiska förpackningspriser.
 
Ludo Gielen, Schoeller Allibert-koncernens nyvalda VD, känner sig stolt över framgångarna med den nya containern och säger:
– Med den nya Combo Excelsior bekräftar vi vårt företags DNA i att bygga ändamålsenliga, säkra, hygieniska prestanda-behållare med ett historiskt åtagande att erbjuda återanvändbara och hållbara lösningar. Håll dig redo för 2019!

De Gouden Noot Award
Grundad 1958 är förpackningstävlingen - De Gouden Noot ("The Gold Walnut") en av världens mest eftertraktade och tuffa förpackningstävlingar. NVC Netherlands Packaging Center belönar "holistisk innovation i förpackade produkter och förpackningar". Tävlingens symbol och trofé är en valnöt, en metafor för hållbar, effektiv och innovativ förpackning. Combo Excelsior tilldelades Zilveren Noot (Silver Walnut) för sina innovativa egenskaper, inklusive förbättrad utmatningskapacitet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078