23948sdkhjf

Hon blir ny anläggningschef på Peab

Peab ändrar i sin koncernledning och utser en ny chef för affärsområde Anläggning.

Peab låter meddela att Lotta Brändström tillträder tjänsten som chef för Affärsområde Anläggning på Peab den 1 januari 2019.

Hon blir då en del av koncernledningen som i övrigt består av Jesper Göransson, vd och koncernchef, Niclas Winkvist, CFO, Roger Linnér, COO, Camila Buzaglo, CCO, Stefan Danielsson, Affärsområdeschef Bygg, Karl-Gunnar Karlsson, Affärsområdeschef Industri samt Göran Linder, Affärsområdeschef Projektutveckling.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Lotta i laget. Hon har en bred erfarenhet som ledare och har även mycket goda branschkunskaper, säger Jesper Göransson, VD och koncernchef för Peab, i ett pressmeddelande.

Lotta Brändström efterträder Karl-Gunnar Karlsson som varit chef för både Affärsområde Anläggning och Affärsområde Industri. Han kommer att kvarstå som chef för Affärsområde Industri.
Lotta Brändström kommer närmast från en tjänst som biträdande affärsområdeschef Anläggning på Peab. Hon har tidigare arbetat som vd på Göteborg Energi och innehaft olika positioner på både Trafikverket och Banverket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

3.113