23948sdkhjf

Här är vinnarna på Habit Modegalan 2018

På torsdagskvällen utsågs 12 vinnare under Habit Modegalan som ägde rum på Operaterrassen i Stockholm under ledning av Kakan Hermansson.

Över 250 personer var på plats under torsdagen när branschtidningen Habit Sko&Mode för tolfte året i rad arrangerade Habit Modegalan. I 12 olika kategorier korades vinnarna som samtliga fick gå upp på scenen och ta emot pris.

Skokedjan Scorett vann pris för Årets Omnikanal med motiveringen ”Varje kanal fyller sitt syfte men sömlösheten är lika smidig som exemplarisk”. Årets Butikssäljare heter Helene Lyons och arbetar på Joy i Kungsmässan.

Årets Inredningskoncept kammades hem av Polarn O. Pyret. I den nya kategorin Årets Inköpare ser vi Jesse Hudnutt och Simon Hogeman från Malmöbaserade Très Bien som vinnare, Neuw Denim vann Årets Denimleverantör. Filippa K tilldelades Årets Hållbarhetspris.

– Vi på Habit är stolta över att ha skapat ett forum som hyllar hela den svenska modebranschen. Det är en imponerande vinnarskara som presenteras som visar på branschens bredd, säger Katarina Angelin, chefredaktör på Habit Sko&Mode

Årets Designer är Cristopher Nying från Our Legacy. Priset Årets Modeexport gick till Fjällräven för en ”stabil tillväxt och expansiv exportstrategi”. Årets Nykomling gick till Göteborgsbaserade Atacac.

Ytterligare en ny kategori, Årets Kreativa Kundupplevelse, vanns av & Other Stories och Årets Logistiklösning gick till modevarumärket Eton.

Habits Hederspristagare blev Roger Tjernberg ”för hans modiga förändringsarbete som blåst liv i två hundraåringar”.

Se alla vinnare och juryns motiveringar här:

Sammanfattning:
Årets Omnikanal – Scorett
Årets Butikssäljare – Helene Lyons, Joy
Årets Inredningskoncept – Polarn O. Pyret
Årets Inköpare – Jesse Hudnutt & Simon Hogeman, Très Bien
Årets Denimleverantör – Neuw Denim
Årets Hållbarhetspris – Filippa K
Årets Designer – Cristopher Nying
Årets Modeexportpris – Fjällräven
Årets Nykomling – Atacac
Årets Kreativa Kundupplevelse - & Other Stories
Årets Logistiklösning - Eton
Habits Hederspristagare – Roger Tjernberg

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125