23948sdkhjf

Agfa Graphics ingår nytt samarbete

Addbrand, tidigare Kuvertteamet och Turnex är ny återförsäljare/distributör för Agfa Graphics Sverige. Addbrand levererar varor och tjänster till tryckerier och andra i det grafiska mellanledet.

– Vi är jätteglada att kunna presentera vårt nya samarbetsavtal med Agfa. Turnex har sålt dessa produkter tidigare, så kunskapen finns, men nu tar vi samarbetet ett steg längre och erbjuder artiklarna till alla Addbrands kunder. Agfas kvalitet i kombination med vårt övriga sortiment och vår duktiga säljkår, tror vi kommer att göra ett stärkt partnerskap lyckat för både Agfa, oss och våra kunder, säger Rickard Fredlund, Försäljningschef, Addbrand Sweden.

– I och med vårt avtal med Addbrand som vår föredragna partner ser vi stora möjligheter att nå ut med våra ECO3-produkter till ännu fler kunder i Sverige. Vi har en stark förhoppning om att detta samarbete kommer att innebära fördelar för både nuvarande och framtida kunder, säger Björn Allskog, VD Agfa Graphics, Sverige.

2017 blev Turnex en del av Kuvertteamet och 2018 fusionerades bolagen till det nya namnet Addbrand Sweden AB. Agfa, 150 år 2017, är en av Europas ledande tillverkare av offsetplåt och systemlösningar för den grafiska branschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062