23948sdkhjf

Verktyg för Smart Fabrik

Utryck som Industri 4.0, Smarta Fabriker och Digitalisering är begrepp som har surrat runt i luften under några år. Digitalisering av produktion kan kännas som ett stort steg och något man skjuter på framtiden, många gånger beror det på att man inte vet hur eller vart man skall börja.

– På CodeIT har vi utvecklat mjukvaran CodeIT Enterprise som ger möjlighet att förvandla de visioner som diskuteras till skräddarsydda lösningar som når alla delar i värdekedjan, en smart fabrik i praktiken. Enterprise är en verktygslåda av möjligheter, en integrations hub som väver samman affärssystem, produktion och automation, mäter, fångar och visualiserar data från produktionen, säger Christian Öhrn.

Enterprise kan enkelt anpassas till varje enskilt företags behov, oberoende av vilka omkringliggande system som finns eller vilken typ av utrustning, printer, varumärke och teknik som används på produktionsgolvet.

– Det är en stor fördel för våra kunder att de inte behöver byta t ex befintliga printrar, vi ansluter till den fabrik kunden har idag och ger möjligheter att tänka stort, börja smått och skala snabbt.

Monter A02:19

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063