23948sdkhjf

Stadium omorganiserar och varslar - satsar digitalt

Sportkedjan slår ihop avdelningar och flyttar delar av verksamheten från Norrköping till Solna.

När Stadium flyttar och slår ihop avdelningar för marknad och sälj och flyttar delar av av verksamheten från Norrköping till Solna berörs ett stort antal anställda och fackliga förhandlingar pågår nu.

Cirka 35 anställda berörs genom att tjänster blir placerade i Solna Business Park där en ny enhet bildas som ska ha fokus på e-handel och digital kommunikation. Därtill varslas ett 10-tal anställda totalt i organisationen.

Fackliga förhandlingar pågår och personalen ska ha känt till planerna på omorganisation redan innan sommaren. I Stockholm har Stadium haft tre kontor som nu slås ihop.

Kvar i Norrköping blir centrala delar i Stadium Groups verksamhet som koncernledning, inköpsavdelning, ekonomi, etablering, HR och IT samt Stadium Sports Camp. 

– Vi satsar framåt och utvecklar vår verksamhet i takt med den ökande digitaliseringen. Det handlar om att kompetensutveckla och stärka våra interna resurser inom digital kommunikation och e-handel samt att effektivisera vår verksamhet för att fortsätta utmana oss själva och branschen. Förhoppningen är att majoriteten av de 35 direkt berörda följer med till Solna, säger Magnus Wåhlander, general manager på Stadium i en kommentar.

Den nya organisationen beräknas vara på plats i början av 2019. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079