23948sdkhjf

Ny marknadschef

Christina Jellnor blir ny försäljnings- och marknadschef på förpackningsföretaget Paxxo i Malmö.

Hon kommer närmast från en roll som ansvarig för Atlas Copcos dotterbolag i Västafrika och har tidigare haft en lång rad internationella roller i svenska industriföretag.

Malmöföretaget Paxxo fortsätter sin internationella expansion och har därför rekryterat en ny försäljnings- och marknadschef med gedigen internationell erfarenhet. Christina Jellnor har arbetat större delen av sin karriär utomlands i länder som Frankrike, Australien och USA. De senaste 10 åren har hon haft ledande roller inom Atlas Copco i Afrika.

Förpackningsföretaget Paxxo når i år över 100 MSEK i försäljning, varav 70 % på export. Christina Jellnor får en viktig roll i att expandera verksamheten utomlands. Paxxo har ett försäljningskontor i USA och arbetar via certifierade partners på ett 40-tal marknader världen över. Den senaste tiden har bolaget fått in nya affärer i bland annat Australien och Nya Zeeland, som tros bli viktiga marknader framöver. – Med Christina får vi en stark ledare med lång internationell erfarenhet som kan hjälpa oss att ta nästa steg internationellt. Vi bygger just nu ut vår produktionskapacitet i Malmö för att kunna öka våra produktionsvolymer eftersom vi märker ett stort intresse för våra miljövänliga och kostnadseffektiva avfallslösningar, säger Henrik Péters, VD för Paxxo. – Paxxo är en av Sveriges okända industri-juveler och jag ser verkligen fram emot att vara med på den här resan. Vi ligger helt rätt i tiden med en miljövänlig och innovativ produkt som även gör arbetsdagen lite bättre för dem som hanterar avfall, säger Christina Jellnor.

Kort om Paxxo

Paxxos lösning bygger på ett ställ som laddas med en säckkassett där 110 m säck packats ner. Med några enkla handgrepp byts säckarna på ett hygieniskt och miljövänligt sätt när de är fulla. Principen påminner om att stoppa korv och gör att ingen onödig plast används. Enligt Paxxo kan så mycket som upp till 70 % plast sparas jämfört med traditionella säckar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109