23948sdkhjf

Hållbart för medvetna

Sedan början har BioBag bidragit till en positiv inverkan på miljön genom innovativ utveckling av miljövänliga produkter.
– På Scanpack kommer vi att fokusera på att hjälpa våra kunder med lanseringen av miljövänliga och hållbara produkter. Våra förpackningsfolier för olika produktgrupper gör det möjligt för företag att profilera sig som ett mer miljövänligt företag, säger Jörgen Bergkvist.

– För produkter med behov av fukt, ljus och syrebarriärer, har vi Bio-L som möjliggör marknadens bästa förpackningar genom starka och hermetiska förslutningar med kombinationen av NatureFlex från Futamura. Bio-L från BioBag möjliggör den perfekta förpackningslösningen med OK compost HOME certifiering som en standard för varumärkesägare som vill erbjuda miljövänliga produkter. NatureFlex laminerad med Bio-L erbjuder möjligheten att leverera förpackningsprestanda på samma sätt som traditionella flexibla filmlaminat.

De produkter som inte behöver barriäregenskaper från sin förpackningsfilm, utöver vattentäthet, har BioBag en lång rad av olika alternativ. Alla har gemensamt en hög andel av förnybara råmaterial samt bionedbrytbarhet enl. EN13432. Alla filmer kan tryckas och användas t.ex. på flowpack-linjer.

Monter H04:09

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094