23948sdkhjf

Norje samarbetar om redskap

Ett nytt samarbete innebär att Norje Smidesfabrik kommer att sälja redskap för snöröjning, sandupptagning och städning.

Blekingeföretaget uppger i ett pressmeddelande att ett samarbete inletts med Fjärås of Sweden.

Norje Smidesfabrik, som tillverkar bland annat skopor och grepar för både entreprenad, industri och lantbruk, kommer därmed att utöka sitt utbud – samarbetet uppges innebära att redskap för snöröjning, sandupptagning och städning kommer att ingå i sortimentet.

Norje Smidesfabrik har cirka 50 anställda och enligt pressmeddelandet har företaget under de senaste åren lagt fokus på att effektivisera produktionen, få ned antalet leveransförseningar och öka lönsamheten. Det nya samarbetet är ytterligare ett steg i denna utveckling och Norje Smidesfabrik tror att det kommer att gynna den svenska marknaden

– Fjärås of Sweden har precis som vi fokus på svensktillverkning, kvalitet och hållbarhet. Tanken med samarbetet är att samla kvalitetsprodukter på ett ställe för att göra det enklare att handla hållbart, säger Jonna Hermansson, som blev vd för Norje Smidesfabrik 2013, i pressmeddelandet.

Hon uppger att de två företagen har många likheter – båda är till exempel familjeägda med många år i branschen.

– Vi är två ganska lika företag med samma värdegrund och traditioner. Det känns därför väldigt bra att kunna inleda ett samarbete med dem, säger Jonna Hermansson.

Fjärås of Sweden har många års erfarenhet av redskap för snöröjning, redan i början av 80-talet började man tillverka ”Fjäråsspridaren” och i dag består produktportföljen av redskap för snöröjning, halkbekämpning, sandupptagning och städning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094