23948sdkhjf

Jan Viberg ny VD i Marvaco

Jan Viberg, 53, Eskos mångårige representant i Sverige, har utsett till ny VD för Marvaco i Sverige.

Jan Viberg tillträder tjänsten som General Manager i Marvaco i Sverige från och med 1 Januari 2019. Jan Viberg har 30 års erfarenhet från industrin. Många känner honom från Esko Graphics där han varit säljchef för region Norden.

– Vi är glada att få in en sådan expert som Jan i vår organisation. Jag är övertygad att vi har samma värderingar, som är en viktig del i Marvacos arbete för att bygga trovärdighet mot vår marknad. Jag har stort förtroende att detta kommer att fungera i organisationen och ypperligt mot våra kunder, säger Antti Mikkilä, CEO.

Jan Viberg säger själv;

– Jag är stolt och mycket glad att få bli ledare i svenska Marvacos team. Personligen ser jag Marvaco som en värdefull partner för varje kund, en pionjär i teknik och utveckling. Företaget följer djärvt sin vision och främjar också konkurrenskraften inom förpackningsindustrin.

Jan Viberg efterträder Leif Backman, tillförordnad Sverigechef, som hälsar till Marvacos nye VD;

– Varmt välkommen Jan till Marvaco AB. Din erfarenhet och kunskap, samt engagemang i allt som kan komma att gagna organisationen och förpackningsindustrin ser jag som en tillgång för alla berörda. Personligen mycket stolt att ha dig i organisationen. Lycka till Jan med tjänsten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094