23948sdkhjf

Uthyrare utökar

"Vi har växt stort i Göteborg och nu behöver vi större lokaler."

Stavdal bygger en ny anläggning i Göteborg. Tanken är att den nya anläggningen ska avlasta företagets befintliga hyrcenter på Hisingen.

Stavdal konstaterar att suget efter byggmaskiner, ställningar, hissar, liftar, bodar och övrigt hyresmaterial är stort i Göteborg och att det börjar bli trångt på företagets hyrcenter på Hisingen.

Företaget har därför beslutat att bygga ytterligare en anläggning i rikets näst största stad.

– Vi har växt stort i Göteborg och nu behöver vi större lokaler. Vi tror starkt på att efterfrågan på framför allt ställning och fallskydd kommer att fortsätta öka och med den nya anläggningen skapar vi möjlighet att växa ytterligare på Göteborgsmarknaden, säger Mathias Freij, distriktschef i Göteborg, i ett pressmeddelande. 

Den nya anläggningen ska få en stor verkstad, kallager, varmlager och tvätthall samt kontor och personalutrymmen

– I vår nya anläggning kommer vi framför allt att ha ställningar, fallskydd och hiss. Lokalen är helt skräddarsydd för att passa den typen av mer skrymmande utrustning, säger Magnus Hellberg, ansvarig för lokalförsörjningen på Stavdal, i pressmeddelandet.

Enligt Stavdal ska hyrcentret på Hisingen få behålla el, bod, byggmaskiner och lift. Företaget lyfter också fram vikten av att de två anläggningarna kommer att ligga nära varandra – det ska ta bara fem minuter att ta sig mellan dem.

20 av de totalt 85 personerna som jobbar på hyrcentret ska flytta över till den nya anläggningen och enligt Mathias Freij är det inte omöjligt att företaget måste rekrytera.

– Precis som så många i branschen söker vi hela tiden folk och till den här anläggningen är det framför allt fallskyddsmontörer vi efterfrågar.

Markarbetet för den nya anläggningen är redan igång, bygget påbörjas i oktober och det hela ska var klart för inflyttning till våren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094