23948sdkhjf

Sodexo hjälper nya företag accelerera

Tre innovativa bolag inom hälsa, mat och hållbarhet har valts ut bland nära hundra sökanden till Nordens första acceleratorprogram med inriktning mot servicebranschen. Programmet SPARX är framtaget och drivs av Sodexo med målet att bidra till den tekniska utvecklingen inom branschen.

Under acceleratorprogrammet får de utvalda bolagen tillgång till: Senior branschexpertis, mentorskap inom kommersialisering, global testmiljö och globala nätverk för en framtida marknad.

De utvalda bolagen är:

iOpinion 
Genom en solid vetenskaplig grund och referensdata analyserar bolaget den fysiska och psykiska hälsan hos medarbetare inom företag och organisationer.I de förbättringsåtgärder som behövs för ökat välmående ser Sodexo stora möjligheter att vara med och leda utvecklingen av dagens och framtidens tjänster för arbetsplatser.
www.iopinion.se

Klimato
Genom sin algoritm och en smart och enkel klimatmärkning guidas både bolag och konsumenter till att producera och välja hälsosamma och klimatvänliga måltider och produkter. Sodexo välkomnar konsumenternas ökade klimatmedvetenhet och ser tydligare märkning som en självklar del i framtidens måltidsleveranser.
www.klimato.se

UrbanOasis
Bolaget har redan uppmärksammats för sin innovation där de visat att det går att utnyttja helt nya platser och sätt för odling av grönsaker. Sodexo är en av Nordens största aktörer inom måltidsservice och delar UrbanOasis vision om en omställning mot en mer hållbar produktion av livsmedel.
www.urbanoasis.life

Följ bolagen under hösten på sparxaccelerator.com. 
Möjligheten att ansöka till SPARX våromgång öppnar inom kort.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078