23948sdkhjf

Pirtek utökar

Det ökade behovet av snabb slangservice har fått Pirtek att sätta in ännu fler servicefordon, företaget har nu totalt 20 bussar i fyra regioner.

Enligt ett pressmeddelande ska Pirtek (som tidigare hette Slangakuten) utöka sin armada av servicebussar.

– Vi utökar för att möta upp den efterfrågan som finns. Dessutom måste vi alltid ha en liten överkapacitet för att kunna hålla vårt löfte, att vara på plats inom en timme. Vår genomsnittliga ankomsttid ligger dock under halvtimmen. Det gör oss unika, säger Stefan Fallenius, vd på Pirtek Sweden AB, i pressmeddelandet.

Redan i våras utökade företaget sin servicestyrka då 16 bussar blev 18, dagens besked innebär ytterligare två bussar när antalet i Stockholm blir  nio i stället för åtta, och i Göteborg går antalet upp från sex till sju.

Pirtek har nu totalt 20 bussar som jobbar dygnet runt i Stockholm (inklusive Uppsala/Mälardalen/Nyköping), Östergötland, Göteborg (Västra Götaland och Halland) samt Skåne.

– Vi har vuxit stadigt sedan vi drog igång verksamheten i Sverige för tio år sedan. Hela tiden har fler och fler insett den ekonomiska vinningen med att spara sin tid. Inte minst i storstadsområden där det tar tid att ta sig genom trafiken, säger Stefan Fallenius.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125