23948sdkhjf

Dalafrakt renodlar anläggning

Dalafrakt vill satsa hårdare på entreprenadområdet och samlar därför verksamheten i ett separat bolag.

Affärsområdet anläggning och Miljö inom Dalafrakt har vuxit snabbt under senare år. Det är ett brett affärsområde, som bland annat erbjuder tjänster inom anläggning av industritomter, husgrunder, rivningsarbeten, vägunderhåll, materialanskaffning och avfallshantering.

Tillväxten förklaras med att företaget, som tidigare primärt förmedlat maskiner och bilar, rekryterat ny kompetens och därigenom kunnat utveckla verksamheten. Kompetenstillskottet har skapat utrymme för en helt ny organisation där helhetslösningar inom markentreprenader nu spelar en betydligt viktigare roll än tidigare.

Rekryteringen av nya duktiga medarbetare har inneburit ett uppsving för verksamheten inom alla delar av Dalafrakt, vilket gjorde det ännu mer självklart att sjösätta Dalafrakt Entreprenad, säger koncernchefen Mats Aspemo.

Vi gör det för att signalera tydligt mot marknaden vårt stora kunnande inom markentreprenader. Samtidigt skapar vi förutsättningar för att ytterligare utveckla verksamheten, säger Mats Aspemo, som ser riktigt goda framtidsutsikter för det nybildade bolaget.

Vi märker att det finns en stor entusiasm inom hela koncernen och bland våra kunder då vi nu kan erbjuda helhetslösningar, säger Magnus Lindblad, som leder företagets anläggnings- och entreprenadverksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094