23948sdkhjf

Högt och lågt i Göteborg

Scantruck visar både teleskoplastare, minlastare och skidsteers på Entreprenad Live.

Scantruck är officiell importör av Manitou teleskoplastare, Mustang minilastare och PB Platforms saxliftar, något företaget visar på årets Entreprenad Live dit de tar både teleskoplastare, minilastare och skidsteers.

Enligt ett pressmeddelande lyfter Scantruck gärna fram till exempel runtomsvängande MRT2470 som kan lyfta sju ton 24 meter högt, en maskin som ska vara utvecklad för att klara de allt högre kraven på både lyftkapacitet och kompaktare, smidigare maskiner.

MRT2470 är både fyrhjulsdriven och fyrhjulsstyrd och föraren ska kunna välja mellan manuell eller automatisk transmission på maskiner som är byggd för att köras i 40 kilometer i timmen, maskinen ska dessutom kunna fås i hybridutförande med en elmotor som kan användas då maskinen körs inomhus.

Scantruck tar också med sig MLT940-140V+ Elite, Manitous senaste maskin i Newag serien, som, med en lyfthöjd på nio meter, lyfter fyra ton. Maskinen har dessutom bomdämpning samt hytt med panoramasikt och Easy Access som ska göra det lätt att ta sig in och ut i hytten.

Scantruck visar också Manitou MLT625 som lyfter 2,5 ton sex meter högt och Manitou MT1840 som lyfter fyra ton 18 meter högt

På minilastarsidan lyfter företaget bland annat fram sin Mustang AL708 minilastare som kan lyfta mer än 3,5 ton och har en Deutzmotor på 75 hästkrafter som uppges klara det mesta trots ett ”blygsamt yttermått”.

Maskinen har dessutom knäckstyrning på 45 grader som uppges innebära minimala skador på marken.

Scantruck rekommenderar också att besökarna tar en titt på minstingen i skidsteer-sortimentet: Mustang SL 2012 som har en Yanmarmotor på 24 hästkrafter och kan lyfta knappt 400 kilo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063