23948sdkhjf

Peak Performance tappar vd - lämnar modebranschen

Efter fyra år lämnar vd:n modesportföretaget. Peak Performance fick nyligen nya ägare.

Nicolas Warchalowski lämnar Peak Performance 31 augusti och kliver på som vd för Baby Björn där han tillträder 1 oktober.

En ny vd ska tillkännages men Sara Molnar, nuvarande business development director, har utsetts till coo och tillförordnad general manager för Peak Performance

Nicolas Warchalowski har innehaft posten på sportmodeföretaget från 2014 fram till nu men har även ett förflutet hos Haglöfs där han var vd mellan åren 2011 till 2014.

Hos Haglöfs verkade han även under några år som försäljnings- och marknadschef. Han har även ett förflutet från bland annat Procter & Gamble.

30 april sålde tidigare ägaren danska IC Group Peak Performance till  finska Amer Sports och förvärvet gick igenom i somras, 29 juni.

- De senaste fyra åren med Peak Performance har varit fantastiska och jag är mycket tacksam över privilegiet att ha fått leda ett så ikoniskt sportfashionvarumärke och ett fantastiskt team. Det är en erfarenhet jag alltid kommer att bära med mig och värdera högt, säger Nicolas Warchalowski i en kommentar till att han nu lämnar företaget.

På Baby Björn efterträder Nicolas Warchalowski  Ulf Ingemarsson som snart ämnar gå i pension.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078