23948sdkhjf

Miljörivarna utökar i syd

Miljörivarna förvärvar en majoritetspost i ett småländskt rivningsbolag. – I och med förvärvet expanderar vi mot Småland, Halland och Östergötland.

Enligt ett pressmeddelande går Miljörivarna in som ”expansionspartner” genom att förvärva en majoritetspost i Drive Demolering Riv Entreprenad AB.

Syftet uppges vara att stärka företagets position i södra Sverige.

Vi har sedan tidigare en stark position i Stockholm, Skåne och Norrland. I och med förvärvet expanderar vi mot Småland, Halland och Östergötland. Vi är oerhört stolta och glada över den kompetens och de möjligheter detta nya partnerskap för med sig, det kommer att bidra till att vi gemensamt utvecklar oss själva, men också våra kunder, säger Fredrik Eliasson, vd på Miljörivarna.

Drive Demolering Riv Entreprenad grundades 2010 av Veor Åhlander, företaget har 15 anställda och en årlig omsättning på cirka 25 miljoner kronor. Verksamheten är inriktad på avdemontering, rivning och entreprenad, en specialitet är komplicerade rivningar inom industri, bruksmiljö och infrastruktur.

Enligt Miljörivarna, med 250 anställda och kontor från Gällivare i norr till Simrishamn i söder, innebär förvärvet att företaget kommer att kunna erbjuda utökad specialistkompetens inom tungrivning som komplement till befintligt tjänsteutbud, såsom håltagning, asbest-/PCB-sanering samt lättrivning.

Tanken är att Drive Demolering Riv Entreprenad AB ska fortsätta driva sin verksamhet som ett självständigt företag med fokus på tjänster och lösningar inom rivning och sanering. Den nuvarande ledningen ska också fortsätta som tidigare

Miljörivarnas breda tjänsteutbud och leveranskapacitet är ett välkommet tillskott till vår befintliga verksamhet. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans vidare för fortsatt expansion. Miljörivarna är ett mycket spännande företag och jag ser fram emot vår resa tillsammans, säger Veor Åhlander, vd på Drive, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11