23948sdkhjf

Handheld förlänger med världsledande kund

Handheld utökar sitt avtal med världens ledande paketleveransföretag och förlänger det redan befintliga partnerskapet bortom 2023. Avtalet innebär att Handheld ska utveckla nästa generation nyckelfärdiga lösningar för paketsortering för alla kundens paketsorteringsanläggningar.

Avtalet omfattar utvecklingen av en ny innovativ produkt för paketsortering och märkning, vilken ska ersätta den nuvarande enheten SP400X Imprinter. Sedan 2012 har SP400X-projektet genererat mer än tvåhundra miljoner kronor i omsättning och har på ett betydande sätt bidragit till Handhelds resultat. Nästa generations sorteringsprodukt beräknas få ett ännu vidare användningsområde och omsätta mer än SP400X-projektet.

– Vi är stolta över vår fortsatt långsiktiga relation med den här kunden, säger Thomas Löfblad, Handheld Groups Vice President of Global Sales. Beslutet att utöka vårt partnerskap vittnar om de produktivitetsförbättringar och den ökade effektivitet som vår lösning har medfört. Kunden är ett av världens största paketleveransföretag, med hundratals sorteringscentraler, och vårt partnerskap har en nyckelroll när det gäller att leverera specialiserade logistiklösningar till kunder i hela världen.

Handhelds senaste version av SP400X Imprinter erbjuder innovativa tekniska lösningar som ökar produktiviteten inom paketsortering och lagerhållning. Produkten är utformad med bläckstråleskrivteknik licensierad från Hewlett-Packard (HP) och medför effektivitetsförbättringar för stora volymer av paketsortering. Som tidigare tillkännagivits har Handheld ingått ett avtal med HP om världsomspännande utveckling och försäljning av skrivarprodukter för logistikbranschen baserade på HP:s termiska bläckstråleskrivarpatroner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063