23948sdkhjf

14 nya bussar i sommar

Det är högtryck i branschen och Hydrocscand utökar därför antalet servicebussar, 14 nya bussar ska i drift i sommar och företaget får därmed över 60 bussar totalt sett.

Det är fullt upp för Hydroscand, företaget kommer därför att utöka antalet bussar.

–  Vi sätter in 14 nya bussar i sommar, sju i juli och sju i augusti, säger Leif Clevesjö, affärsområdesansvarig för Slangexpress.

Företaget får därmed över 60 bussar i drift.

– De nya bussarna ska fylla på i regioner där trycket ökar mest, som Stockholm, Göteborg, Skåne, Östergötland, Värmland, Närke och Dalarna.

Hydroscand har bussar igång från Malmö i söder till Kiruna i norr.

–  Vi har dessutom 63 butiker, ett nätverk som vi kopplar våra bussar till – de blir butikernas förlängda arm, kommenterar han.

Behovet av slangservice är stort, både när det gäller akuta utryckningar och förebyggande arbete, förklarar han.

– Det beror till stor del på högkonjunkturen, sedan har det också blivit en högre grad av service, vi sköter slangar och ledningar så kan kunderna sköta sin huvudsyssla.

Hydroscands insatser är dels akuta, dels förebyggande. Företaget är till exempel med vid planerade stopp och ser över ledningar och slangar på stora industrier, samma upplägg fungerar för entreprenadbranschen, förklarar Leif Clevesjö.

– Det gäller att minimera driftsstoppen.

Stockholm är en särskilt intensiv region, Hydroscand har fem butiker och nio bussar i huvudstaden och det finns bussar igång dygnet runt sju dagar i veckan.

–  Vi måste alltid finnas tillgängliga, vi ser att marknaden växer, säger Leif Clevesjö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078