23948sdkhjf

Tvåårskontrakt på bullerplank

I ett uppdrag värt 10-20 miljoner kronor per år ska Grundtuben de närmaste två åren upprätta bullerplank på uteplatser runt om i Sverige på uppdrag av Trafikverket.

Det går bra för Grundtuben. För 2017 redovisar företaget kraftigt förbättrade siffror för såväl resultat som omsättning jämfört med året innan samtidigt som personalen fördubblades.

2018 har börjar väl så bra. Under våren har företaget bland annat monterat bullerplank längs med Roslagsbanan för Veidekke och längs järnvägen mellan Strängnäs och Härad åt NCC.

Nu har företaget ingått ett nationellt, tvåårigt ramavtal med Trafikverket som innebär att på totalentreprenad upprätta bullerplank på uteplatser längs vägar och järnvägar runt om i Sverige.

Uppdraget omfattar tillverkning, grundläggning och fullt färdigt montage av bullerplanken. Ordervärdet uppskattas till 10–20 miljoner kronor per år och innebär ett omedelbart behov av ytterligare medarbetare. Därför utnyttjar företagsledningen också möjligheten att flytta till större lokaler i den fastighet där man redan är etablerad i Hackefors utanför Linköping.

Flytten blir en bra start på den satsning vi nu gör som bland annat innebär nya kollegor, lansering av en ny webb och en ännu tydligare satsning på bullerplank, säger företagets vd Tonny Werlemalm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078