23948sdkhjf

Förbättrad slangservice

Ökad efterfrågan på slangservice gör att Pirtek (före detta Slangakuten) nu ökar antalet slangbussar i både Stockholm och Göteborg.

16 slangbussar har blivit 18 när Pirtek valt att uppgradera sin verksamhet i regionerna kring Stockholm och Göteborg.

Vi utökar för att möta den efterfrågan som finns. Dessutom måste vi alltid ha en liten överkapacitet för att kunna hålla vårt löfte, att vara på plats inom en timme. Vår genomsnittliga ankomsttid ligger dock under halvtimmen, säger Pirtek Swedens vd Stefan Fallenius, som också aviserar en fortsatt expansion senare i år.

Slangakuten har varit igång med sin slangservice sedan 2008 och Stefan Fallenius har kunnat se hur verksamheten växt kontinuerligt sedan dess. Hösten 2017 förvärvades företaget av den internationella slanggiganten Pirtek och i februari i år var det dags för namnbyte för att tydliggöra tillhörigheten.

Sverige är än så länge en relativt liten del i koncernen som sedan starten i Storbritannien 1988 nu driver mer än 740 slangbussar och 180 servicecenter, huvudsakligen i Europa – allt med ambitionen att vara tillgänglig dygnet runt, varje dag, året om. I Sverige erbjuds service i regionerna kring Stockholm och Göteborg samt i Östergötland och Skåne.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063