23948sdkhjf

Tamsons till Kollektivtrafikdagen

Kristoffer Tamsons är klar till Kollektivtrafikdagen den 14 maj – Han deltar i ett samtal om kollektivtrafikens roll i den urbana utmaningen, läs mer här!

Kristoffer Tamsons är trafiklandstingsråd i Stockholms Läns Landsting och därmed ytterst ansvarig för Sveriges största kollektivtrafikorganisation, SL.

Upplägget med Kristoffer Tamsons deltagande på Kollektivtrafikdagen 2018 är ett samtal mellan intressenter om utmaningar med urbaniseringen och kollektivtrafikens roll i det hela. Städerna växer. När städerna växer och man samtidigt uttalar en ambition att fler ska åka kollektivt blir det en utmaning av rang att försöka modernisera kollektivtrafiken samtidigt som resandeunderlaget ökar och andelen som reser med kollektiva färdmedel ökar.

Spårburet har hög kapacitet, men allt kan inte byggas precis vid ett spår. Man behöver matartrafik till och från tex tunnelbanor och tvärbanor. Hur löser man det ur ett stadsmiljöperspektiv, och ur ett stadsarkitektsperspektiv? Hur tänker Sveriges största trafikhuvudman?

Anmäl deltagande HÄR så ses vi på Courtyard by Marriott måndag 14 maj klockan 9:00! Kollektivtrafikdagen arrangeras av Trafikforum för 11:e året i rad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094