23948sdkhjf

IFS lanserar SaaS-lösningar för flygindustrin

IFS lanserar idag IFS Maintenix ™ Fleet Planner och IFS Maintenix Line Planner - två Software-as-a-Service (SaaS) lösningar för flygindustrin.

Lösningarna ska hjälpa kommersiella flygoperatörer att öka effektiviteten i deras linjeplanering, maximera utnyttjandet av tillgängliga underhållsresurser och öka tillgängligheten för flygplan.

Lanseringen är den första i en serie av SaaS-baserade IFS-Maintenixlösningar som riktar sig speciellt till verksamhetskritiska underhålls- och tekniska behov hos den globala kommersiella flygmarknaden.

IFS Maintenix Fleet Planner är utformad för att effektivisera planeringen av tungt underhållsarbete och minska den manuella ansträngningen för att hålla dessa planer uppdaterade. IFS-lösningen genererar snabbt och automatiskt underhållsplaner för flygflottan, möjliggör för användarna att jämföra planerna mot nyckeltal samt att skapa ”what-if-scenarier”. Det säkerställer, enligt IFS, att beslutsfattare får tid och insikt att välja den bästa möjliga underhållsplanen och reagera snabbt på förändringar.

IFS Maintenix Fleet Planner har redan valts av ett stort nordamerikanskt flygbolag. Systemet har därmed testats i verkligheten och har visat förmåga att förbättra flygplanens tillgänglighet, kontrollera avkastningen och hangarutnyttjandet.

Den andra mjukvaran, IFS Maintenix Line Planner, hjälper operatörerna att fokusera på högprioriterade frågor och att identifiera orsaken till uppstådda underhållsbehov. Genom automatiserade arbetsflöden ger IFS Maintenix Line Planner användare möjlighet att lättare reagera på förändringar i sista minuten, och att maximera underhållsavkastningen och nätverksresurserna.

Båda IFS Maintenixlösningarna fungerar sömlöst med alla underhållssystem.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079