23948sdkhjf

Mårten Widborg till nya Supplies Direct City

Branschprofilen Mårten Widborg har rekryterats till Supplies Direct City i rollen som General Manager. Han tillträder i juni och blir också ansvarig för Supplies Direct Uppsala.

Mårten Widborg ska genomföra den satsning Supplies Direct nu gör när City Pappers butiker byter namn till Supplies Direct. Han ska också ansvara för flytten av all kompetens och verksamhet, som idag finns i Supplies Direct i Västberga, till den ombyggda butiken i Årsta, som får namnet Supplies Direct City. 

Med bland annat tretton år på Vileda som golv- och mattspecialist, tre år som ordförande för branschorganisationen Städbranschen Sverige och med utmärkelsen ”Årets golvprofil” i bagaget, är Mårten Widborg en av branschens mest erfarna och kunniga personer.

Claes Sunebring, Sales Manager Facility Solutions på Procurator/Supplies Direct, framhåller i ett pressmeddelande Mårten Widborgs långa förflutna inom städbranschen.

– Han har definitivt kompetensen att, tillsammans med alla duktiga medarbetare, utveckla Supplies Direct City, säger Claes Sunebring.

Supplies Directs marknadschef Hasse Åström säger att han är imponerad av vad Mårten Widborg åstadkommit i branschen och ser att han blir en stor tillgång för företaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079