23948sdkhjf

Sigma vinner IoT-avtal med Nobina

Sigma IT Consulting har fått förtroendet att leverera nästa generations Cloud-plattform för Internet of Things till Nobina Europe AB.

Avtalet handlar om kompetensförsörjning inom systemutveckling, IoT-specialister och systemförvaltning där Sigma IT Consulting även kommer att vara rådgivande vid konsolidering, teknikval, arbetssätt och metoder kring Nobinas Cloud-plattform för IoT.

– Jag är väldigt stolt över att vi blir utsedda som ny IoT-partner till Nobina. Med vårt kunnande och vår erfarenhet hoppas jag att vi tillsammans kan skapa nästa generations plattform som gör resandet enklare och miljövänligare för över en miljon människor dagligen säger Carl Tönseth, Regionchef - Internet of Things på Sigma IT Consulting.

Sigma har lång erfarenhet av att leverera liknande åtaganden inom IoT.

-Vi ser fram emot ett utvecklande och nära samarbete med Sigma i rollen som vår nya IoT-partner, säger Petter Kvarnfors, Head of IT Development på Nobina Europe AB.

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik och ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Sigma är en familjeägd koncern som finns i tolv länder med 3800 konsulter och över 8000 partners i nätverk.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11