23948sdkhjf

Ny vd på Grävlastarbolaget

Huddigs återförsäljare Grävlastarbolaget Syd får ny vd: Mikael Nilsson tar över den första april och målet är att utöka närvaron i sydvästra Sverige.

Den första april får Grävlastarbolaget Syd AB i Ängelholm tar Mikael Nilsson över både som vd och som försäljningsansvarig, han är i dag säljansvarig för Skåneregionen och har arbetat med försäljning inom entreprenad i över 20 år.

Jag är glad och stolt över förtroendet att få ansvara för utvecklingen av Grävlastarbolaget framåt, säger Mikael Nilsson i ett pressmeddelande.

Grävlastarbolaget Syd, med kontor i Ängelholm och Göteborg, är återförsäljare för Huddig i sydvästra Sverige, och Hudiksvallsföretaget tror Mikael Nilsson kan tillföra en hel del.

Under sina år på Grävlastarbolaget har Mikael både lärt känna vår produkt och etablerat goda relationer med våra kunder i regionen. Han har även lång erfarenhet av försäljning i entreprenadbranschen vilket vi ser som ett stort plus, säger Daniel Myrgren, marknad- och försäljningschef på Huddig AB, i pressmeddelandet.

Han uppger att Huddig ser en stor potential i sydvästra Sverige och att att den nya vd:n spelar en viktig roll om företaget ska kunna öka närvaron hos kunderna.

– Med Mikael vid rodret hoppas vi kunna bistå våra kunder både bättre och snabbare, säger Daniel Myrgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078